Inbjudan från Aludden Prôvidore

Hej kära vänner!
Hoppas att alla mår bra och att arbetet i vingårdarna fortlöper helt enligt önskan och att vädergudarna är på er sida.
Vi kommer även i år att ha en seneftermiddag och kväll med svenska viner och svenska vinodlare hos oss på Aludden Prôvidore i Lerum. Är ni nyfikna att se hur det såg ut förra året, gå in på www.aludden.se och titta under fliken ”vin” och se så trevligt vi hade det med massor av folk. Bifogar ett dokument angående detta arrangemang och ni som kommer bjuds på fika och en härlig delikatessbuffé på kvällen. Som ni kan läsa i dokumentet, kan ni höra av er till mig om ni har funderingar eller kanske rent av vill anmäla direkt att ni kommer. Vi har för närvarande 18 svenska viner på vår vinlista och jag tycker det är viktigt att visa den mångfald vi besitter och hur utvecklingen går framåt. Ha en fortsatt fantastiskt skön och härlig vecka, så hoppas jag att vi hörs snart.
Jag nås på msg6@live.se eller 070-6380437
 
Mvh
Mattias Säfwenberg
Sommelier och Matsalsansvarig
Medlem av Svenska Sommelierföreningen
Aludden Prôvidore

Försommarkväll med  
Svenska Viner
måndag 5 juni från kl 16.00

Aludden Prôvidore och sommelier Mattias Säfwenberg (2015 års svenska vinambassadör”) bjuder in svenska vinodlare att, under denna kväll presentera och berätta om sina viner.

Aludden Prôvidore kommer att välkomna såväl branschfolk, journalister som allmänheten att njuta av en hållbar delikatessbuffé för de som så önskar. I samband med denna kommer endast svenska viner att erbjudas.
 
 Vi hoppas att du som svensk vinodlare vill vara med och förgylla eftermiddagen eller/och kvällen med dina viner – och även dina erfarenheter och tankar. Ni bjuds på fika under dagen och delikatessbuffé på kvällen.
Vi siktar på att få hit mycket folk den här kvällen, som alla skall förstå det fantastiska som Sverige kan frambringa i vinväg.

Vid intresse och förfrågningar: msg6@live.se eller ring: 0706-380437

Hjärtligt välkomna önskar Aludden Prôvidore genom mig:
Mattias Säfwenberg, (medlem i Svenska Sommelierföreningen)