Vinfestival i Skepparp även 2017

vinfestival_med_logo vinfestival_med_logo3

Vinfestivalen ”Smaka Svenska Viner 2016” blev en fantastisk framgång med över tusen besökare som testade ett 20-tal viner från sex svenska vingårdar. Även 2017 får sin festival och datum blir den 28-29 juli. Tareq Taylor har lovat att vara festivalkock även denna sommar.
Redan nu är det bestämt att Tareq Taylor ska sätta samman en spännande måltid som anpassats efter våra svenska viner. Tareqs mat uppskattades enormt vid senaste festivalen. Ett par nya vingårdar kommer att ansluta kommande sommar och ännu fler svenska viner kommer att presenteras.

Denna sommar hålls festivalen en fredag och en lördag för att många fler ska kunna besöka festivalen. På fredagen kommer det dessutom att vara ”kvällsöppet”.
Läs mer på festivalens hemsida: http://www.vinfestivalosterlen.se/